Start
om homeopati
historia
hitta homeopat
om nhf
kontakt
aktuellt
länkar

Homeopat Karin Victorin - Stockholm

I min verksamhet som terapeut för människa och djur jobbar jag med avsikten att på skonsammaste sätt stimulera organismen till självläkning. Redan när jag var 13 år så hade jag bestämt mig för att bli homeopat. Det trots att ingen i min familj eller närhet visste vad homeopati var.

Jag utbildade mig till Equiterapeut (hästterapeut) 1995-1997 på Naturmedicinska Fackskolan där jag senare undervisade som huvudlärare i Homeopati för häst. Direkt efter Equiterapeut examen studerade jag vidare till homeopat för människa på Medicina Futura i 3 år och vidareutbildade mig sedan till djurhomeopat.

Då vi lever i en tid av mycket stress som påverkar oss och våra nervsystem destruktivt så har jag de senaste åren även vidareutbildat mig till kraniosakralterapeut och ser denna fysiska behandlingsmetod som ett utmärkt komplement till homeopatin. Kraniosakralterapi är likt homeopatin en mjuk typ av behandlingsform som triggar immunförsvaret till självläkning. Homeopatin jobbar inifrån och ut via homeopatiska medel och kraniosakralterapi jobbar utifrån och in via terapeutens händer.

Kontaktuppgifter

Karin Victorin
Rörstrandsgatan 29, 113 40 Stockholm.
Tfn: 0703-99 36 90
e-post:
klvictorin@gmail.com
Hemsida:

 

Homeopat Karin Victorin